Lizzo noemt beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag ‘vals’

De 35-jarige Amerikaanse zangeres, bekend van hit ‘About damn time’, reageerde donderdagmiddag via Instagram op de aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag en het creëren van een toxische werkomgeving. ‘De afgelopen dagen waren slopend en overweldigend teleurstellend’, schrijft de zangeres in een reactie op het sociale medium. ‘Normaal gesproken kies ik ervoor om niet te reageren op valse beschuldigingen, maar deze zijn te ongeloofwaardig en te schandalig om er niet op in te gaan.’

Volgens Lizzo zijn de beschuldigingen afkomstig van ‘ex-werknemers die eerder publiekelijk toegegeven hebben dat hun gedrag op tournee ongepast en onprofessioneel was’.

Bronnen

https://www.standaard.be/cnt/dmf20230803_94405792

03/08/2023

Geplaatst in Diverse valse beschuldigingen.