Help !! Ik word vals beschuldigd van seksuele intimidatie

Op de rebound school waar ik sinds januari werk, is een leerlinge die iedereen probeert te manipuleren, op haar oude school had zij de boel al op stelten gezet en was daar niet meer te handhaven. Ze sloeg haar vader en brak bijna de arm van haar broer, waarop zij uit huis werd geplaatst, bovendien kan zij vloeken als een dragonder als iets haar niet bevalt, het K woord zit standaard als prefix in haar vocabulaire.

Op de rebound school probeerde zij dit ook met mij, ik gaf haar aan hier niet van gediend te zijn, waarop zij mij aangaf mij wel snel weg te pesten, want daar was zij erg goed in. Op al haar tirades gaf ik geen sjoege en bleef de regels handhaven.

Plotseling vernam ik dat ik haar betast zou hebben en op de vraag van haar aan mij om mijn hand weg te halen van haar schouder zou ik dit niet direct gedaan hebben.

Ik heb zelf direct om een onderzoek gevraagd, dit onderzoek kwam pas ruim een week later, ik heb de leerlinge zelf nooit hier over gesproken. De conclusie van het rapport was dat het vandaag dit was en zij morgen weer met wat anders zou komen, om die reden ben ik nu uit mijn functie geplaatst en op een andere locatie te werk gesteld, ik zou een tweede kans krijgen, ik zie echter niet in waarop dit gebaseerd is.

Op de locatie waar het plaats vond is sprake van repressieve tolerantie, leerlingen mogen van alles en regels zijn er om veranderd te worden, de coaches kletsen met de leerlingen mee om ze maar te paaien en rustig te houden. Helaas komt dit soort klachten van onwillige leerlingen vaker voor, zie de volgende link

www.robvoorwinden.nl/pdf/Rob_Voorwinden_Artikel9.pdf.

Wat moet ik nu doen ?

Ik heb een jaarcontract en inmiddels is door dit gebeuren mijn eerste functioneren onvoldoende beoordeeld.

Moet ik mijn rechtsbijstand erop zetten ?

Moet ik accoord gaan met de negatieve beoordeling ?

Ik heb zelfs nu ruim meer dan een maand later het officiële rapport nog niet onder ogen gekregen. Er is mij te kennen gegeven dat klagen er voor zal zorgen dat mijn koffer al buiten de deur staat, daarop volg ik natuurlijk……………………

Bronnen en reacties lezen

https://www.beteronderwijsnederland.nl/forum/help-ik-word-vals-beschuldigd-van-sexuele-intimidatie/

Geplaatst in Vals beschuldigd op het werk.